2 Audiomix breidt uit.

Ondernemer gooit eigen huis tegen de vlakte voor extra magazijn

AARSCHOT/BEGIJNENDIJK - Multimediazaak Audiomix in Begijnendijk/Aarschot breidt uit. Daarvoor gooide eigenaar Eric Van Nuffelen (61) zelfs zijn eigen huis annex burelen tegen de vlakte. 

E-commerce of de online handel floreert. Ook bij multimediazaak Audiomix in Begijnendijk. Door de toevloed aan bestellingen en pakjes zitten de magazijnen vol. “Er is echt geen plaats meer over”, zegt stichter en eigenaar Eric Van Nuffelen. “Soms moeten we ons echt een weg banen tussen de materialen en de dozen. De e-commerce activiteiten van Audiomix doen het dan ook erg goed. In die wetenschap hebben we beslist de zaak uit te breiden, en de huidige winkelruimte op te frissen.”

Eigen huis afgebroken 

Voor die uitbreiding gooide Van Nuffelen zijn eigen huis tegen de vlakte. Jarenlang woonde de man met zijn gezin in het aanpalende pand. “Op de plek van het huis komt een nieuwbouw met een kelder van 1.200m2. We zullen een volledig gelijkvloers hebben en een klein eerste verdieping”, zegt Van Nuffelen nog. De nieuwbouw zal grotendeels dienen als magazijn.

Meer luisterruimtes 

Gelijktijdig met de uitbreiding zal de bestaande winkel opgefrist worden. “Zo zullen onder andere extra luisterruimtes voorzien worden”, luidt het nog. De omgevingsvergunning is inmiddels binnen maar Audiomix wacht nog op de goedkeuring voor de bemaling. “Alles bij elkaar zal het project toch 2 tot 3 jaar in beslag nemen. Tegen eind 2023, misschien wel de eerste helft van 2024, hoop ik de nieuwe en uitgebreide winkel te openen.”

30-tal personeelsleden

Bij Audiomix werken ongeveer 30 personeelsleden. Eric Van Nuffelen startte de zaak een dertigtal jaar geleden.