Nieuws Vlaams Brabant Autodealers vullen prijzenkast met nieuwe awards

Autodealers vullen prijzenkast met nieuwe awards

Autodealers vullen prijzenkast met nieuwe awards

LEUVEN/BOORTMEERBEEK/AARSCHOT – Heel wat dealers uit onze regio wonnen deze week een “Fleet Dealer Of The Year Award 2020” Nationaal. Jennes mag maar liefst vier prijzen bijzetten in de kast, GMS Leuven behaalde de nationale titel voor hun merk Mercedes-Benz. Algemeen nationaal “Fleet Dealer Of The Year 2020” werd Volvo-verdeler Lacom uit Heverlee. 

Voor elk van de vier merken (Audi, Volkswagen, Skoda en Seat) die verdeler Jennes in portefeuille heeft, won het bedrijf de  “Fleet Dealer of the Year Award” Nationaal. “We willen dan ook graag al onze klanten en fleetpartners bedanken om deze uitzonderlijke prestatie mee mogelijk te maken”, luidt het bij Jennes.

GMS Leuven en Lacom 

Ook GMS Leuven was aan het feest. Voor haar merk Mercedes-Benz behaalde het bedrijf een nationaal “Fleet Dealer Of The Year Award 2020”. De algemene nationale “Fleet Dealer Of The Year Award 2020” was weggelegd voor Volvo-verdeler Lacom uit Heverlee.

Jury en criteria 

LD Automotive, Alphabet, Arval, Athlon Car Lease, Belfius Auto Lease, CIACfleet, DirectLease, J&T Autolease, KBC Autolease, LeasePlan, mobilease, Vancia Car Lease en ook Traxio, de federatie van de autosector en de aanverwante sectoren, zaten samen om de Fleet Dealer of the Year 2020 by Autorola & Auto Access te kiezen. Met de volgende criteria hield de jury rekening; het bestaan van een fleetstructuur, specifieke fleetaanpak- en verkoop, samenwerking/relatie leasingmaatschappijen – dealer, feedback van de fleetowner naar de leasingmaatschappijen, aanbod van het fleetgamma van het merk en activiteit in de media, een specifiek fleetbudget, eigen fleetcommunicatie.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Bedrijf fietst definitief naar Wingepark

ROTSELAAR/HAASRODE - Canyon Bicycles, het van oorsprong Duitse fietsenmerk, verhuist dit voorjaar zijn Belgische hoofdkwartier van Haasrode (Interleuvenlaan) naar het… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer