AXI Group neemt Contractify over Ron van den Broek (AXI Group), Herlinde de Buck en Steven Debrauwere (Contractify)

AXI Group neemt Contractify over

AXI Group neemt Contractify, specialist in geavanceerde softwareoplossingen voor contractmanagement, over. Met de acquisitie vergroot AXI Group haar productportfolio en kan het organisaties in de toekomst nog breder bedienen. Met de expertise van het Contractify-team aan boord, wil AXI Group de nieuwe standaard zetten voor geavanceerd contractbeheer en impact maken in de juridische techwereld.

Waar AXI Group al jaren focust op het leveren van solide en kwalitatieve software- en IT-oplossingen binnen retail, overheid, zorg, service en industry, heeft Contractify uit Sleidinge op diezelfde manier een reputatie opgebouwd in de juridische wereld met contractbeheersoftware.

AXI Group in expansie

“Door deze strategische stap verbreden we ons portfolio en kunnen we een uitgebreidere suite van juridische techoplossingen aanbieden, van contractmanagement tot juridische documentatie en compliance”, aldus Ron van den Broek, CEO van AXI Software, de softwaretak binnen AXI Group. “Bovendien versterken we onze marktpositie en opent het nieuwe groeimogelijkheden in een veelbelovend segment.”

Herlinde de Buck, mede-oprichter van Contractify beaamt dit: “Ik kijk er naar uit om samen met AXI Group ons portfolio verder uit te breiden en te optimaliseren. Waarbij we volop samen blijven innoveren met onder andere de inzet van AI". Mede-oprichter Steven Debrauwere vult aan: "Door onze expertises te combineren, kunnen klanten van zowel AXI Group als Contractify profiteren van een volledig portfolio aan best of breed IT-oplossingen”.

Met de overnames van Tilroy, InterIT en ITP Group in 2023, Datalink eerder dit jaar en nu Contractify, zet AXI Group in op verdere groei. De groep voert een actief overname- en groeibeleid om zo de voetafdruk in de software- en IT-wereld te vergroten.