Nieuws Vlaams Brabant B2B-website voor professionals in IT

B2B-website voor professionals in IT

B2B-website voor professionals in IT

Big_DataComputable.be is donderdag officieel van start gegaan. Dit online nieuwsplatform wil dé nieuwe B2B-vaktitel voor Belgische professionals in de informatietechnologie worden. Met deze positionering vult de website een gat in de Belgische markt.

Uit rondvraag onder stakeholders in de Belgische ICT-markt bleek dat er een grote vraag is naar een zakelijk ICT-medium voor professionals en managers uit de sector. Computable speelt hierop in door deze doelgroep te ondersteunen met noodzakelijke vakinformatie.

De nieuwe website biedt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen, analyses, columns, interviews, opinies en achtergronden.

 “Met de gerichte focus op onze kerndoelgroepen, met name IT-managers en IT-specialisten, kunnen we hen relevante content voorschotelen en slagen we erin te voorzien in de informatiebehoefte van IT-professionals in België”, zegt Visterin, hoofdredacteur van Computable.be. Door zijn focus op zowel bedrijven als de mensen in deze bedrijven, eindgebruikers in verticale markten, ontwikkelingen in de ICT-sector en een sterk expertplatform dat kennis verzamelt en deelt, wil Computable een must worden voor iedere IT-professional in België.

Naast William Visterin, voormalig hoofdredacteur van Smart Business, bestaat de Computable-redactie uit ervaren ICT-journalisten, zoals Luc Blyaert (voormalig hoofdredacteur Datanews) en Stef Gyssels (voormalig redacteur Datanews).

Computable is als hoofdmediapartner verbonden aan de grootste IT-beurzen in België: Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event 2016. Deze vinden plaats op 23 en 24 maart in Brussels Expo en richten zich specifiek op IT-managers en- professionals. (Leen De Moor)

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer