Nieuws Vlaams Brabant Bamed maakt EHBO-kit voor Jasper Stuyven Fanclub

Bamed maakt EHBO-kit voor Jasper Stuyven Fanclub

Bamed maakt EHBO-kit voor Jasper Stuyven Fanclub

bamedDe supporters van de Vlaams-Brabantse wielertrots Jasper Stuyven zijn vrijdagmorgen met een gerust gevoel naar de Ronde van Zwitserland afgezakt. De fanclub strikte met Bamed een eerste sponsor. De firma uit Diest stelde een EHBO-koffer samen voor de Stuy-Van. Dat is de gloednieuwe mobilhome waarmee de supporters voortaan naar de koers trekken. Een gevallen wielertoerist of lichtgewonde wielerfan kan aan de Stuy-Van terecht voor eerste hulp.

Het initiatief van de Jasper Stuyven Fanclub sluit perfect aan bij de bedrijfsfilosofie van Bamed. “Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van verbanddozen, -koffers en -kasten aan de noden van elk bedrijf, kantoor, organisatie, sport- of ontspanningsvereniging. Met onze online verkoop focussen we vooral op sportteams en kleine ondernemingen. Wij vullen de verbanddozen aan met EHBO-artikelen op maat van de klant”, zegt de zaakvoerster.

Bamed, opgericht in 1980, verkoopt via een webshop EHBO artikelen aan sportteams, kmo’s uit alle sectoren, verenigingen en scholen. “Het is soms pas na het bezoek van de arbeidsinspectie of een ongeval dat klanten inzien hoe belangrijk een aangepaste verbanddoos wel is.”

Vooral in de sportwereld ziet het bedrijf uit Diest opportuniteiten. “Samen met sporters of teamverantwoordelijken willen we nadenken over formules die het mogelijk maken om steeds EHBO-materiaal bij de hand te hebben. Een fanatieke wielertoerist of actieve fietser gaat nooit een hele verbanddoos meezeulen, maar vroeg of laat heeft hij of zij nood aan geschikt EHBO-materiaal. Een klein leger wielertoeristen bevoorraden met voor elk lid een ultracompact EHBO-kitje of een grote clubkoffer klaarstomen voor het nieuwe voetbalseizoen: bij ons kan het allemaal.”

De nieuwe mobilhome van de Jasper Stuyven Fanclub is een initiatief van twee leden. Vrijdag trekken de supporters vanuit Wijgmaal naar Zwitserland, waar zaterdag de vermaarde rittenkoers van start gaat. De fans keren dinsdag terug naar Vlaams-Brabant. Hun idool moet dan nog de gevaarlijke Klausenpass en de beruchte Rettenbachferner overwinnen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer