Nieuws Vlaams-Brabant Batibouw uitgesteld

Batibouw uitgesteld

Batibouw uitgesteld

BRUSSEL – In samenspraak met het exposantencomité hebben de organisatoren van BATIBOUW beslist de editie van 2022 uit te stellen naar mei. De beurs zal plaatsvinden van 21 tot en met 29 mei 2022.  

BATIBOUW was oorspronkelijk ingepland van 19 tot en met 27 februari 2022. Door de gevolgen van de pandemie beraden de organisatoren zich al enkele weken over alternatieven voor de organisatie van de beurs. Rekening houdend met de huidige stand van zaken en gezien de onzekerheid van de komende maanden, hebben de initiatiefnemers in samenspraak met het exposantencomité beslist de beurs uit te stellen tot mei.

“Wij willen onze exposanten en bezoekers een kwaliteitsbeurs garanderen zonder beperkingen. Hoewel de regering geen nieuwe maatregelen heeft uitgevaardigd met betrekking tot de organisatie van beurzen, weten we niet wat morgen zal brengen”, legt Frédéric François, CEO van Fisa, uit.

BATIBOUW en de bijhorende vakbeurzen zullen plaatsvinden van 21 tot en met 29 mei in de paleizen van Brussels Expo.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

9 falingen

LEUVEN/HOEGAARDEN/DILBEEK/TERNAT/WEMMEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel (NL) hebben 9 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer