BDO leidt 45 nieuwe medewerkers op

BDOBij BDO België uit Zaventem gingen de voorbije weken 45 pas afgestudeerden aan de slag. Tijdens een eerste opleidingsweek in de Oostendse Thermae Palace werden ze ondergedompeld in de BDO-organisatie. Ze werden ook vertrouwd gemaakt met de vaktechnische aspecten van het dienstenaanbod van BDO.

Na het theoretische luik wordt van de starters verwacht dat ze via een case hun theoretische kennis omzetten naar de praktijk en door teambuilding hun toekomstige collega’s beter te leren kennen. Na deze officiële aftrap gaan de starters aan de slag in één van de BDO-kantoren in België.

De BDO Academy, opgericht in 2010, biedt starters een uitgebalanceerd programma om zich te ontplooien in een jonge en moderne werkomgeving waar kennisuitwisseling centraal staat. Het starters opleidingsprogramma van BDO loopt over twee weken en beoogt zoveel mogelijk BDO-expertise en ervaring te delen. De starters kunnen zo tegemoetkomen aan de talrijke uitdagingen van hun toekomstige cliënten.

BDO Academy is een merknaam die automatisch een link legt met de kwaliteit van BDO. De Academy is ook erkend als vormingsoperator bij het IAB en het IBR."BDO-medewerkers hebben de natuurlijke reflex om persoonlijk professioneel en pragmatisch te handelen", zegt Hans Wilmots,  CEO van BDO België. "Ik voel dat zij passievol voor hetzelfde doel willen gaan en zo krijgt de hele BDO-organisatie vleugels. Tijdens deze twee  weken zullen ook de starters hiermee kennis maken.”