Nieuws Vlaams Brabant BDO zet het op een lopen

BDO zet het op een lopen

BDO zet het op een lopen

runnersBDO lanceert met de ‘BDO Business Runs’ een gloednieuw concept: een reeks van acht  corporate running events, verspreid over heel België. Het doel is zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om samen te sporten.

Via dit BDO Business Runs’ wil BDO aan andere ondernemers en bedrijven de kans bieden om deel te nemen aan acht van Belgiës grootste running events: DVV Antwerp 10 Miles & Marathon, Stadsloop de Gentenaar, Jogging Ville de Namur, Havenrun Antwerpen, GVA Dwars door Mechelen, Liège 10km, Belfius Brussels Marathon en HBvL Dwars door Hasselt.

Met de gekende DVV Antwerp 10 Miles & Marathon, georganiseerd door Golazo Sports, op zondag 17 april worden de ‘BDO Business Runs’ officieel gelanceerd.  Duizenden getrainde en minder getrainde collega’s zullen het beste van zichzelf geven. “Iedereen is welkom, van stagiaire tot CEO, van absolute beginneling tot gevestigde loper”, zegt Hans Wilmots, CEO van BDO België. “Werknemers kunnen zo collectief aan sport doen en de sportieve strijd aangaan met andere bedrijven. Ze kunnen samen met hun bedrijf een plaats veroveren in het bedrijvenklassement.”

Voor en na afloop van de wedstrijd kunnen collega’s en zakenpartners elkaar, informeel ontmoeten in de BDO Business Zones. Dat zijn exclusieve bedrijvendorpen waar bedrijven hun werknemers en cliënten kunnen ontvangen in een gezellige omgeving.

“BDO is een jong, dynamisch en gemotiveerd bedrijf, dat actief het principe van een gezonde geest in een gezond lichaam en dus ook in een gezonde onderneming promoot”, zegt Wilmots. “BDO en Golazo vormen dan ook uitstekende sparring partners.  Met die nuance dat Golazo ondernemingen en ondernemers letterlijk wil laten bewegen, terwijl BDO de ambitie heeft om ook figuurlijk aan hun gezondheid te werken. BDO begeleidt ondernemingen om gezond te blijven en fitter te worden voor de toekomst. Sportiviteit, groepsgeest en gezelligheid gaan daarbij hand in hand.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.