Nieuws Vlaams-Brabant Beautiful Nails by Linde heropend na complete make-over

Beautiful Nails by Linde heropend na complete make-over

Beautiful Nails by Linde heropend na complete make-over

LEUVEN – Het interieur en het meubilair van nagelstudio Beautiful Nails by Linde, aan de Louis Melsensstraat in Leuven, heeft een complete make-over gekregen. Maandag heropende de zaak van de Leuvense Linde Vanderstraeten de deuren. 

Na een grondige verbouwing en de verplichte sluiting zijn Linde Vanderstraeten en collega Maude Vanmechelen maar wat blij dat ze opnieuw aan de slag kunnen in de verbouwde nagelstudio. “Hoewel ik al 15 jaar aan de slag ben met Beautiful Nails by Linde, heb ik nu het gevoel dat het de allereerste keer is dat ik een nagelstudio uitbaat”, zegt Linde. “Ik ben dan ook heel blij om eindelijk mijn fantastische klanten opnieuw te zien in de compleet vernieuwde zaak en met de nieuwe behandelingsprotocollen.”

Grondige verbouwingen 

Met respect voor de historische elementen van het pand werd de ruimte vergroot van 30 naar 50m2. “Die extra ruimte hebben we gecreëerd door de etalage in te nemen. Achteraan de zaak is nu ook een werkruimte ingericht voor de behandeling van wenkbrauwen en wimpers, een kolfje naar de hand van Maude”, luidt het. Het meubilair werd vervangen en ook het plafond, de vloeren, de verlichting en de bepleistering werden onder handen genomen.

Behandelingsprotocollen 

Door de coronamaatregelen investeerde Beautiful Nails by Linde in extra beveiligingsmaatregelen. “We gebruiken plexischermen voor de nagelbehandelingen. De klanten kunnen hun handen onder het plexiglas steken waardoor we beiden beschermd worden maar toch met elkaar kunnen praten. Ook werden nieuwe behandelingsprotocollen zoals het gebruik van wegwerppapier,  één-op-één afspraken, mondmaskers en handgels ingevoerd. Het zal zowel voor mezelf als voor de klanten een aanpassing zijn”, besluit Linde.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.