Nieuws Vlaams-Brabant BeCook! pakt Sustainable Initiative Award

BeCook! pakt Sustainable Initiative Award

BeCook! pakt Sustainable Initiative Award

LAKEN – BeCook!, het Lakense bedrijf dat hobbykoks en startende horecaondernemers 360° bijstand levert, heeft de Sustainable Initiative Award gewonnen. 

In het Greenbizz-gebouw in Laken zijn vier professionele keukens gehuisvest die de klok rond beschikbaar zijn en waar ambitieuze horecaondernemers over een volledige infrastructuur beschikken. Maar ook over de nodige digitale tools voor hun succes. Het team van BeCook! biedt zijn klanten 360° bijstand, onder meer met zijn gids voor foodondernemers, die een antwoord biedt op belangrijke vragen rond de lancering van een horecaproject.

De zaak van Sara Dirkx en Philippe Thewissen viel in de smaak bij de jury tijdens de visit.brussels Awards, die al 10 jaar culturele en toeristische initiatieven in Brussel belonen en die de hoofdstad nationaal en internationaal meer uitstraling geven. Door de coronacrisis, met de gekende gevolgen voor horeca en toerisme, besliste de organisatie 6 nieuwe categorieën in het leven te roepen.

46 fulltime jobs 

In de nieuwe categorie “Sustainable Initiative” won BeCook! het pleit met zijn omkaderingsproject voor foodondernemers die zich na de coronacrisis (opnieuw) lanceren. Dankzij zijn gemeenschappelijke ruime en bijstand maakten 13 ondernemers hun droom waar en werden 46 fulltime jobs gecreëerd in 2020. De co-kitchenruimte is niet alleen een GoodFood-ambassadeur, ze houdt ook rekening met haar impact op het milieu. In 2020 werd meer dan 30 ton CO2 bespaard via het gebruik van zonne-energie opgewekt door het Greenbizz-gebouw.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Boortmeerbeek, Leuven
Boortmeerbeek

Resto test afruimrobot uit

BOORTMEERBEEK - In het Boortmeerbeekse filiaal van de restaurantketen Wok Dynasty wordt een afruimrobot uitgetest. "Hij is nooit ziek en… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Anderlecht, Asse
Anderlecht

Triest record! 24 falingen op 2 dagen

ZEMST/LEUVEN/TIENEN/BRUSSEL/TERNAT - De ondernemingsrechtbanken van Brussel en Leuven hebben 24 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard op 2 dagen tijd.  Lees meer