Nieuws Vlaams-Brabant Bedrijf zoekt 100 nieuwe krachten

Bedrijf zoekt 100 nieuwe krachten

Bedrijf zoekt 100 nieuwe krachten

HOEGAARDEN – In de vestiging van Pall Life Sciences, in Hoegaarden, is men op zoek naar 100 nieuwe krachten. Vanuit de farmasector is de vraag naar de producten van Pall Life Sciences sterk gestegen. 

Er zijn vacatures voor onder andere manufacturing operators, quality control specialisten, maintenance associates, material handlers.

Activiteiten 

Pall Life Sciences ontwikkelt, produceert en installeert processystemen en productieoplossingen voor de biotechsector en de farmaceutische industrie. Het is onderdeel van de internationale groep Pall Corporation, gespecialiseerd in steriele verpakkingen. Het bedrijf biedt oplossingen voor vloeistofbeheersing. De producten worden vanuit Hoegaarden wereldwijd geleverd.

Corona en meer 

Door onder andere de gevolgen van de coronacrisis is de markt sterk gestegen. “We zijn leverancier van alle Covid-vaccinproducenten ter wereld”, zegt Raf Vanheel, Director Operations en Site Manager, bij ROBtv. “Niet alleen door Covid maar ook voor andere pharmatoepassingen is de markt gestegen en de vraag naar onze producten sterk toegenomen.”

650 werknemers 

In 2008 werkten er nog 80 werknemers bij Pall Life Sciences, momenteel zijn er dat al 650.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.