Nieuws Vlaams Brabant Bekende cafébaas overleden

Bekende cafébaas overleden

Credit: Facebook.

Bekende cafébaas overleden

LEUVEN – De Leuvense horeca heeft maandag afscheid moeten nemen van Jaak Heelen, gewezen uitbater van café At The Bepop On The Road langs de Tiensestraat in Leuven. Heelen werd 64 jaar en overleed aan de gevolgen van kanker. 

“Met heel veel verdriet moet ik jullie mededelen dat mijn papa, de Jaak, de strijd tegen kanker verloren heeft”, laat zijn dochter Lien via sociale media weten.

Jaak Heelen was een bekend horecafiguur in Leuven als uitbater van café At The Bepop On The Road, een kroeg waar blues, jazz, funk of soul, wereldmuziek en de betere pop uit de boxen kwam. Jaak stond er geregeld achter de draaitafel. Hij zou het café 25 jaar uitbaten.

Samen met zijn broer Roland was hij in Rotselaar ook actief in wijnhandel Portal d’Azenha. Roland legt zich al 25 jaar toe op de productie en verdeling van de wijnen en portos van zijn eigen Quinta Portal d’Azenha.

Wie afscheid wil nemen van Jaak kan terecht bij uitvaartcenter Reweghs-Pipeleers langs de Rillaarseweg in Tielt-Winge op dinsdag 15 juni van 18 tot 20 uur. De uitvaart vindt een dag later in beperkte familiekring plaats.

De redactie biedt de nabestaanden en vrienden van Jaak haar oprechte blijk van medeleven aan.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Merchtem, Vilvoorde
Merchtem

Broers Colpan openen tweede AH

VILVOORDE - Mathieu en Gabriel Colpan hebben woensdag hun tweede Albert Heijn-franchise geopend aan het Broekplein (wijk 4 Fonteinen) in… Lees meer