Cups&Co Bij Cups&Co langs de Assesteenweg in Ternat promoten ze deze week de lokale handelaars. Foto: if

Bekende lingeriewinkel Cups&Co zet lokaal kopen in de kijker met opvallende actie

Het is deze week de Week van de Stenen Winkel, een initiatief dat lokaal kopen in de schijnwerpers plaats. Bij de bekende lingeriewinkel Cups&Co organiseren ze daarom een opvallende actie.

Nog tot en met 18 mei vindt de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkels in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij hun klanten. Lokale winkels organiseren in deze periode allerlei feestelijke activiteiten om de kracht van fysieke winkels te vieren, samen met hun klanten.

Ook lokale ondernemer An Van Droogenbroeck van Cups lingerie uit Denderleeuw en Cups&Co uit Ternat doet mee. Cups lingerie opende twaalf jaar geleden en recentelijk startte de zaakvoerster een tweede vestiging in Ternat door de overname van de alom bekende lingeriewinkel Cups&Co.

Meerwaarde

“We kijken ernaar uit om samen met iedereen in beide gemeenten de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in de gemeente. Dus ik nodig alle handelaars uit om met hun eigen fysieke winkel deel te nemen aan deze week”, aldus eigenaar An Van Droogenbroeck.

Deze week vinden er ook bijzondere activiteiten plaats in beide winkels. Voor deze activiteiten werkt de onderneemster samen met andere lokale handelaars. “Ik vind het niet alleen belangrijk om lokaal te kopen in onze eigen gemeente, maar zie het ook als een echte meerwaarde. Op mijn vrije dagen ben ik vaak te vinden bij een van de handelaars in de buurt van onze winkels. Ook mijn collega’s proberen zo veel mogelijk lokaal te winkelen. Alleen op die manier versterken we onze eigen buurt en dragen we bij aan de gemeenschap”, voegt An Van Droogenbroeck toe.

Pizza en mocktails

En dus werken de lingeriewinkels voor de feestelijkheden dan ook samen met de handelaars uit de buurt. In Ternat vindt de eerste editie van Pizza’s en Panties plaats, terwijl bij Cups lingerie vol wordt ingezet op mocktails.