Nieuws Vlaams-Brabant (Beloftevolle) KMO van het jaar 2021 Vlaams-Brabant en Brussel: dit zijn de genomineerden

(Beloftevolle) KMO van het jaar 2021 Vlaams-Brabant en Brussel: dit zijn de genomineerden

Het Leuvense Comate won de nationale titel in 2019.

(Beloftevolle) KMO van het jaar 2021 Vlaams-Brabant en Brussel: dit zijn de genomineerden

LEUVEN/HALLE/VILVOORDE/ZEMST – In De Melkerij in Zemst vindt vanavond de verkiezing van de “Beloftevolle kmo van het jaar” en “De kmo van het jaar” voor Vlaams-Brabant en Brussel plaats. Dit zijn de provinciale genomineerden. Treedt een van hen in de voetsporen van het Leuvense Comate, nationale winnaar “KMO van het jaar 2019”? 

Voor de “Beloftevolle kmo van het jaar 2021” Vlaams-Brabant en Brussel heeft organisator Unizo Vlaams-Brabant en Brussel twee genomineerden weerhouden:

  • Dog Chef uit Huldenberg. 
  • Kriket uit Brussel. 

Voor de award van “KMO van het jaar 2021” Vlaams-Brabant en Brussel zijn 4 bedrijven in de running:

  • Traiteur Claessens André uit Zaventem.
  • Longin Service uit Rotselaar.
  • Bumaco uit Rotselaar.
  • MedEnvision uit Aarschot.

De winnaar van de Vlaams-Brabantse en Brusselse editie neemt het later dit jaar (24 november) op tegen de winnaars van de andere provincies. Uiteindelijk zal 1 bedrijf nationaal worden verkozen tot “Beloftevolle KMO van het jaar 2021” en eentje tot “KMO van het jaar 2021”.

Keynotes 

Tijdens de festiviteiten donderdagavond in De Melkerij in Zemst  zorgen journalist Michaël Van Droogenbroeck en Ibrahim Ouassari (MolenGeek) voor de keynotes.

Laureaten 2019 

Tijdens de laatste (pre-corona) editie werd het Leuvense Comate verkozen tot nationaal “KMO van het jaar 2019”. Remotive uit Evergem werd “Beloftevolle KMO van het jaar 2019”.  3Bouw uit Westerlo, ten slotte, werd “KMO Maakbedrijf van het jaar 2019”.

 

Bert Longin is met zijn bedrijf Longin Service kandidaat voor de provinciale titel “KMO van het jaar 2021”.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

7 faillissementen

LEUVEN/LANDEN/BRUSSEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 7 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer