Nieuws Vlaams-Brabant Benelux-primeur: Audiomix heeft de grootste…LG Oled 8k

Benelux-primeur: Audiomix heeft de grootste…LG Oled 8k

Benelux-primeur: Audiomix heeft de grootste…LG Oled 8k

BEGIJNENDIJK/AARSCHOT/HEIST-OP-DEN-BERG – Multimediabedrijf Audiomix, op de grens van Begijnendijk, Aarschot en Heist-op-den-Berg, heeft donderdagavond uitgepakt met een Benelux-primeur. Zo’n 250 genodigden maakten in de zaak kennis met de LG Oled 8K, een multifunctionele televisie met een hoogkwalitatief scherm van maar liefst 88 inch. Het is de grootste Oled 8k-televisie in de markt. 

Net voor de tech-beurs CES in Las Vegas werden de LG Oled 8k-televisies al voorgesteld, maar de Benelux-primeur van de tot nog toe grootste Oled 8k-televisie was donderdagavond voor het team van Eric Van Nuffelen van multimediabedrijf Audiomix aan de Liersesteenweg in Begijnendijk. “We zijn altijd bij de eersten om nieuwigheden voor te stellen”, zegt Eric. “Het is dan ook een grote eer dat LG de Benelux-primeur van hun Oled 8k heeft toevertrouwd aan Audiomix. Bovendien denk ik dat LG ons hoog inschat.” Al jaren onderhoudt Van Nuffelen mooie commerciële contacten met LG.

(Lees voort onder de foto)

Klaar voor de toekomst

De LG Oled 8k is een flinke jongen van 102 kg. “We hebben hier een unieke technologie die geen gebruik maakt van achtergrondlicht,”zegt Jeroen Peeters, Product Marketing Manager Benelux bij LG. “Elk pixeltje, zo’n 44 miljoen stuks in totaal, is een lampje op zich. Samen zorgen ze voor de hoge beeldkwaliteit. Volgens de markt is deze LG Oled 8k het beste wat momenteel beschikbaar is qua beeldervaring .” Het toestel is volgens Peeters klaar voor de toekomst. “Er zit Google Assistant en connectiviteit in maar het strafste van al is de processor. 8k content is momenteel zo goed als niet beschikbaar maar door AI kan elke content (gamen, tv-uitzendingen, dvd’s,…) naar een niveau gebracht worden die 8k benadert”, klinkt het. De LG Oled 8k wordt geïntegreerd in het Bang & Olufsen-gamma. LG mikt op de B2C en B2B-markt.

Internet en beleving

Audiomix werd opgericht in 1991 en groeide met de jaren uit tot een uit de kluiten gewassen bedrijf. Momenteel telt de onderneming in totaal meer dan 70 medewerkers verspreid over Audiomix, de Orange-agentuur, de ondersteunende diensten en de uitbating van 13 Orange-winkels in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. “Maar we willen nog veel groeien”, zegt Eric. “Voor Audiomix loopt een aanvraag voor meer dan een verdubbeling van de oppervlakte, waardoor we meer luisterruimtes kunnen creëren. Mensen die betere kwaliteit van multimediamaterialen willen, vragen ook deze te mogen testen en te beleven. Hiervoor heb je veel plaats nodig. Ten tweede willen we ook investeren in (ondergrondse) opslag voor de internetverkoop. In de aanvraag zit ook extra magazijnruimte en een kelder met drie verdiepingen voor het webshop gegeven.” Van Nuffelen hoopt de geplande uitbreidingen van zijn zaak binnen 5 jaar rond te hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.