Nieuws Vlaams-Brabant Bezieler communicatiegroep overleden

Bezieler communicatiegroep overleden

Bezieler communicatiegroep overleden

KAMPENHOUT/GANSHOREN – Communicatie-en drukkerijbedrijf artoos group, met vestigingen in Kampenhout en Ganshoren, is in rouw. Bezieler Jos Artoos is, omringd door zijn familie, thuis overleden. 

“Jos, voor heel wat collega’s onder ons nog steeds ‘mijnheer Artoos’, was een man met een visie. Hij was een voortrekker en een doorduwer”, zegt CEO Peter Bundervoet. “Dankzij zijn ondernemerschap en gedrevenheid groeide Drukkerij Artoos uit tot artoos group, een toonaangevende speler in de grafische sector. Toonaangevend op het vlak van technologie, kwaliteit en aanbod. Maar vooral ook op het vlak van duurzaamheid.”

“Jos legde de lat altijd hoog”, gaat Bundervoet verder. “keek over de grenzen van de sector en baande zijn eigen weg. Iedereen die met hem samenwerkte, zal zich zijn bevlogenheid herinneren. Zijn continue interesse in alles wat nieuw was. Zijn ernst. Zijn voorliefde voor taal en correcte formuleringen. En zijn trots voor zijn bedrijf. Om zeker te zijn dat het in goede, solide handen bleef en om de continuïteit te garanderen, droeg hij de fakkel in 2019 al over aan zijn dochter Leen en haar man Tom.”

Jos overleed thuis, omringd door zijn familie. “Onze gedachten zijn bij hem, zijn echtgenote Lieve, zijn kinderen en zijn kleinkinderen waar hij verzot op was. Hij zal altijd blijven voortleven in alles wat we doen”, besluit Bundervoet.

De redactie biedt de familie, vrienden en collega’s van Jos haar blijk van oprechte deelneming aan met dit grote verlies.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.