Nieuws Vlaams Brabant “Bierdrinker is meerwaardezoeker” (Maudgal Krishan)

“Bierdrinker is meerwaardezoeker” (Maudgal Krishan)

“Bierdrinker is meerwaardezoeker” (Maudgal Krishan)

Op vrijdag 4 augustus is het internationale bierdag. Volgens Maudgal Krishan is de dalende consumptie in ons land geen reden om ongerust te zijn. De almaar toenemende populariteit van de speciaalbieren is méér dan een compensatie volgens de zaakvoerder van Maudgal Int. in Affligem.

“Vandaag heerst bij ons de trend drink less, taste more. Het aantal liter bier dat jaarlijks per hoofd in België wordt geconsumeerd, is in 25 jaar tijd van 130 naar 72 liter gedaald. Maar het gamma speciaalbieren is populairder geworden.” Dat zegt Maudgal Krishan, zaakvoerder van Maudgal int. en BeerAgency.

Sterk merk

“De bierdrinker van vandaag is een meerwaardezoeker en richt zich vaker dan vroeger op het grote gamma speciaalbieren. Belgisch bier is een zeer sterk merk geworden. Het straalt vertrouwen uit en staat voor een enorme diversiteit, authenticiteit en geloofwaardigheid.”

Krishan kan terugvallen op ruim twintig jaar ervaring in de bier- en drankenwereld in uiteenlopende internationale managementposities. Hij is steeds actief geweest rond commerciële en strategische uitdagingen en geeft daarover ook gastcolleges aan marketingstudenten.

In 2011 richtte hij de bvba Maudgal Int. op als onafhankelijke omgeving die antwoorden biedt op (inter)nationale, strategische en commerciële vraagstukken in de bier- en drankenwereld. In 2016 werd daar het evenementenplatform BeerAgency aan toegevoegd. Vanuit die activiteit wordt bierbeleving actief gepromoot aan de hand van onder meer biertoerisme en bierdegustaties.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.