Nieuws Vlaams-Brabant Bjorn verbouwt loods tot hedendaagse garage voor alle automerken

Bjorn verbouwt loods tot hedendaagse garage voor alle automerken

Werken aan auto’s is Bjorns leven. Foto ppg

Bjorn verbouwt loods tot hedendaagse garage voor alle automerken

RUMMEN – Bjorn Brants-Lecok (29) opende recent zijn nieuwe garage BBL Cars aan de Grote Steenweg in Geetbets, in de voormalige gebouwen van Groenten Pascy, naast supermarkt Aldi. Hij verbouwde de loods achteraan tot een eigentijdse garage en verhuurt het voorste gedeelte van het complex aan fietsenwinkel Het Fietsatelier.

Bjorn is een harde werker. Vier jaar geleden startte hij in bijberoep een garageservice voor alle automerken bij zijn ouders aan de Diepenpoelstraat. In maart van dit jaar kocht Bjorn het voormalige complex van Groenten Pascy en begon aan de verbouwing van het loodsgedeelte tot garage met bureel.

Geen sinecure, want Bjorn werkt ook bijna voltijds in een revisiecentrum in Kermt.

“Werken aan auto’s en goede kwaliteitsservice leveren zijn mijn leven”, zegt Bjorn. “Die service is wel goedkoper dan in de merkgarages. Ik beschik over alle technische gegevens van automerken en volg geregeld opleidingen ter zake. Om mijn twee jobs tegelijk uit te voeren, is de garage van maandag tot en met donderdag open van 18 uur tot 22 uur. Vrijdag en zaterdag kan je er terecht tussen 8 en 17 uur. Om alles vlot te laten verlopen, werk ik alleen op afspraak.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.