Nieuws Vlaams Brabant Boudewijn Dupont neemt leiding bij 3W

Boudewijn Dupont neemt leiding bij 3W

Boudewijn Dupont neemt leiding bij 3W

Boudewijn Dypont 3W Adecco Group BelgiumBoudewijn Dupont heeft voortaan de dagelijkse leiding over de executive interim management activiteiten bij 3W, een dochteronderneming van Adecco Group Belgium uit Groot-Bijgaarden. Hij volgt Christine Van den Eynde op die de voorbije achttien maanden de marktpositie van 3W kon consolideren. 3W heeft in België het grootste aantal executive interim management experten en consultants. Het bedrijf stelt deze ter beschikking voor tijdelijke projecten in zeer uiteenlopende sectoren. Het 3W netwerk van high-level interim managers telt zo’n zevenduizend personen.

“3W is een prachtig bedrijf onder de Adecco Group waar de brug gebouwd wordt tussen high-level expertise van executive interim managers en topbedrijven die gevestigd zijn in België”, zegt Dupont. “Met een track-record van twintig jaar is 3W de meest betrouwbare partner in haar marktsegment. Voldoende potentieel dus om het succesverhaal van 3W verder kracht bij te zetten en op een hoger niveau te tillen.”

Boudewijn Dupont is momenteel gedelegeerd bestuurder van SIM Belgium. SIM Belgium werd opgezet om netwerken van Business Angels met consultants samen te brengen en om zodoende doelgerichte ondersteuning te bieden bij KMO’s en groeibedrijven. Voordien bestuurde hij  verschillende bedrijven, waaronder het industriële chemische reinigingsbedrijf Clean Expert en de radiozenders Hit FM en FM Limburg. Bij BAN Vlaanderen beheerde hij diverse projecten, waaronder de restyling van de corporate communication, Combifin en Groeigazellen. Voor Combifin adviseerde hij meer dan 120 Vlaamse bedrijven over mogelijke vormen van financiering.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Diest
Diest

Ondernemers bundelen krachten

DIEST/PELT - Mia Haesevoets, zaakvoerster van het Diestse Aimbizz, gaat haar kennis en ervaring koppelen aan Q-Academy, onderdeel van de… Lees meer

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer