Nieuws Vlaams Brabant Bouw blijft het moeilijk hebben

Bouw blijft het moeilijk hebben

Bouw blijft het moeilijk hebben

Justitia1Uit de recente cijfers over de faillissementen bleek nog maar eens dat de bouw en de horeca het nog steeds moeilijk hebben. De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement van enkele bouwbedrijven.

De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement op bekentenis van bouwonderneming Wiva bvba uit de Bischoppenhoflaan in Scherpenheuvel. Curatoren zijn Marc Dewael en Karl Vanstipelen uit de Stationsstraat in Landen. De voorlopige datum van staking van betaling is 26 november, schuldvorderingen kunnen worden neergelegd binnen de dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis.

De rechtbank opende ook het faillissement van VGJ Construct GCV uit de Hannekensstraat in Begijnendijk.  Het bedrijf deed gespecialiseerde bouwwerkzaamheden en dakwerkzaamheden. Curatoren zijn Marc Dewael en Karl Vanstipelen uit de Stationsstraat in Landen. De voorlopige datum van staking van betaling is 26 november, schuldvorderingen kunnen worden neergelegd binnen de dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis.

Ook klusjesdienst Belbeben uit Heverlee werd failliet verklaard. Ook hier zijn de curatoren zijn Marc Dewael en Karl Vanstipelen en werd de voorlopige datum van staking van betaling bepaald op 26 november. Schuldvorderingen kunnen worden neergelegd binnen de dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis.

Een overzicht van de faillissementen vindt u hier.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.