Nieuws Vlaams Brabant Bouwbedrijf en vertaalbureau failliet

Bouwbedrijf en vertaalbureau failliet

Bouwbedrijf en vertaalbureau failliet

Justitia1De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement van Mf-Boringen bvba uit de Stuivenberg in Keerbergen. De firma was onder meer actief in proefboren, dakwerkzaamheden, metalen constructiewerken. Curatoren zijn Jos Mombaers en Steven Verbeke uit de Broederstraat in Tienen. De voorlopige datum van staking van betaling werd vastgelegd op 21 april.

De Nederlandstalige rechtbank van koophandel van Brussel open het  faillissement van Nikko Communications Europe nv uit Overijse, een bedrijf dat technische handleidingen vertaalde. Curator is Charlotte Piers uit de Terhulpsesteenweg 150 in 1170 Brussel.

Een overzicht van de recente faillissementen vindt u hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Anderlecht, Asse
Anderlecht

9 falingen

TREMELO/TIENEN/STROMBEEK-BEVER/ANDERLECHT/VILVOORDE/ASSE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 9 ondernemingen failliet verklaard.  Lees meer

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.