herman verwimp gijbels

Bouwbedrijf lanceert digitale hotspot voor anticiperende ondernemers

OUDSBERGEN/LEUVEN/DIEST - Bouwonderneming Mathieu Gijbels lanceert Voordenken.be, een digitaal platform waar elke ondernemer zich gratis op kan abonneren om bij te leren hoe voordenken ook in een andere sector een onderdeel van de cultuur kan worden.

Met voordenken.be willen De Voordenkers van bouwbedrijf Mathieu Gijbels inzichten delen over de impact die “voordenken” kan hebben op de groeikansen van een bedrijf. Bij de lancering behandelt het platform de invloed van de werkplek op het welzijn én de productiviteit van de medewerkers. In een tweede deel zoomt voordenken.be in op de rol van het financieel management om een organisatie te ondersteunen in haar groei ambities. Telkens vanuit het perspectief, wat zie en weet ik nu en hoe reageer ik erop om met die kennis een toekomstig voordeel (een voorsprong) voor de organisatie te behalen. Voordenken helpt te anticiperen, stress te voorkomen en brengt in je onderneming vooral gemoedsrust.

Geen paniekvoetbal

We leven vandaag meer dan ooit in een turbulente wereld. Alles verandert razendsnel en ondernemers en hun medewerkers worden meer dan ooit uitgedaagd om snel en goed te reageren. “Ook in deze woelige tijden blijven we ambitieuze ondernemers tegenkomen. Ondernemers die willen groeien, uitbreiden, zich willen aanpassen aan de wijzigende omstandigheden en zo alles uit de kast halen om hun medewerkers en hun klanten optimaal te bedienen. Ondernemers die de ambitie hebben om vooruit te kijken, op uitdagingen te anticiperen en zo voorsprong nemen en groeien.”  zegt Marketing en HR Director Herman Verwimp. “Eén van de cruciale elementen om succesvol en efficiënt te ondernemen is om rustig te blijven en vooral geen paniekvoetbal te spelen. M.a.w. even stilstaan, je laten inspireren, je laten begeleiden, je omringen met de juiste mensen en de juiste kennis om daarna goed en snel te scoren.”

Digitale hotspot

Voordenken.be is een digitale hotspot waar elke ondernemer terecht kan om zich te laten inspireren en om bij te leren van Voordenkers. Voordenkers bieden hier een antwoord op de vraag: welke impact hebben groei en verandering op mijn onderneming? Inspiratie over de aanpak van The war for talent, hoe geeft mijn balans signalen dat er groei investeringen mogelijk zijn, op welk moment investeer ik het best, welke impact heeft de werkplek op de productiviteit van mijn medewerkers, …