Nieuws Vlaams Brabant Groepsvorming Tubobel rond na naamsverandering Bovin Beton en Natuursteen

Groepsvorming Tubobel rond na naamsverandering Bovin Beton en Natuursteen

Groepsvorming Tubobel rond na naamsverandering Bovin Beton en Natuursteen

KORTENAKEN – Bovin Beton en Natuursteen, de specialist in bestratingsmaterialen, betonbuizen en natuursteen, gaat voortaan door het leven als Tubobel Infra, onderdeel van de Tessenderlose Tubobel Group van eigenaar en CEO Luc Lemmens. Met de naamsverandering is de groepsvorming van Tubobel Group rond. 

Luc Lemmens (58) verkocht in 2010 zijn participatie in het Antwerpse havenbedrijf Zuidnatie en kocht even later Bovin Beton & Natuursteen uit Kortenaken. Een jaar later nam hij het grotere Tubobel in Tessenderlo, producent van betonnen rioleringsbuizen en inspectieputten, over. Gevolgd door de acquisities van huistransporteur Vervoer Franssen en het Kempense-Limburgse Stradus Aqua in 2018. Deze laatste werd omgevormd tot Tubobel Aqua, Vervoer Franssen werd Tubobel Transport.

Groepsvorming 

“In de geest van de groepsvorming van Tubobel Group hebben we beslist Bovin Beton en Natuursteen een andere naam te geven, Tubobel Infra”, zegt Luc Lemmens. “De nieuwe naam is op 10 juli jongstleden in gebruik genomen. De verwijzing naar Infra is logisch omdat Bovin Beton en Natuursteen zich toelegt op bijvoorbeeld (waterdoorlatende) klinkers, borduren, New Jerseys, betonnen buizen, stoepdallen en andere infraproducten.” Lemmens wil met de naamsverandering van Bovin de herkenbaarheid van de Tubobel Group bevorderen. De contactpersonen en BTW-nummer blijven na de naamsverandering van Bovin onveranderd.

250 krachten 

De Tubobel Group, marktleider in betonnen buizen en putten, stelt een 250-tal mensen te werk. In Kortenaken zijn een 35-tal krachten aan de slag. Tubobel Group werkt grotendeels in het B2B-segment, en bedient alle grote aannemers in ons land. De Group draaide vorig jaar 45 miljoen euro omzet. Voor 2021 mikt Lemmens op 50 miljoen euro omzet. Evert, de zoon van Luc, is actief in de zaak.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kortenaken
Kortenaken

Ondernemer overleden

KORTENAKEN - Luc Lemmens, eigenaar en CEO van de Tubobel Group, is overleden. Het in Kortenaken gevestigde Tubobel Infra is… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.