Brico breidt uit in Brussel

UKKEL - Donderdag opende bouwmarkt Brico een nieuwe vestiging aan de Alsembergsesteenweg in Ukkel. Dat gebeurde precies een week na de opening van een nieuw filiaal aan de Sint-Jobsesteenweg. Het bedrijf blijft naar eigen zeggen geloven in de fysieke winkel.

Het Brico-filiaal aan de Sint-Jobsesteenweg heeft een oppervlakte van 930 vierkante meter en is uitgerust met een tuinafdeling. De nieuwe Brico City aan de Alsembergsesteenweg is kleiner en zet ook in op materiaalverhuur en Reserve & Go.

“We gaan met ons team van vier mensen klaarstaan om onze klanten met het juiste advies bij te staan", vertelt filiaalmanager Hedi Ben Yghlane, die geen onbekende is bij Brico. Hij baat samen met zijn zoon Ayoub al het Brico-filiaal in de Vanderkinderestraat uit, ook in Ukkel.

Brico blijft geloven in de toekomst van fysieke winkelpunten, vertelt hr-directeur Rudi Schautteet. "De combinatie fysiek en digitaal blijft nog steeds het beste recept voor de Belgische consument. En dus investeren we vol in de tastbare winkelervaring."