Nieuws Vlaams Brabant Broers Colpan openen tweede AH

Broers Colpan openen tweede AH

Broers Colpan openen tweede AH

VILVOORDE – Mathieu en Gabriel Colpan hebben woensdag hun tweede Albert Heijn-franchise geopend aan het Broekplein (wijk 4 Fonteinen) in Vilvoorde. Eerder dit jaar openden de broers al een nieuwe AH-winkel in Merchtem. 

De winkel van 1.400m2 is goed voor een 40-tal nieuwe werkplekken die worden ingevuld door mensen uit de buurt. De winkel nam meteen een vliegende start: er stond een mooie groep wachtenden voor de deur.

“In deze winkel pakken we uit met persoonlijke service, een verrassend assortiment én heel veel vers. Dat alles tegen Hollandse prijzen,” zeggen franchisenemers Gabriel en Mathieu Colpan. “We zijn hier opgegroeid en het is met veel goesting en trots dat we deze sterke formule naar Vilvoorde brengen. De afgelopen weken werden we vaak aangesproken over de komst van ‘dé Albert Heijn’ in Vilvoorde. In deze winkel gaan we uitpakken met de mix die Albert Heijn zo bijzonder maakt: vers, een bijzonder assortiment, service én scherpe prijzen.”

“Deze winkel in Vilvoorde is voor Albert Heijn een mooie versterking in Vlaams-Brabant en de grotere Brusselse regio,” voegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België daar aan toe. “Vilvoorde is een bruisende en groeiende centrumstad waar we al langer een winkel willen openen. Deze nieuwe site heeft het allemaal: een fantastische ligging en sterke visie op gebiedsontwikkeling. Het is een gedroomde plek in Vilvoorde om te landen.”

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.