Nieuws Vlaams Brabant Brouwershof is weer klaar voor het publiek

Brouwershof is weer klaar voor het publiek

Brouwershof is weer klaar voor het publiek

brouwershofBrasserie Brouwershof, gelegen tegenoverBrouwerij Haacht in Boortmeerbeek, heropent op 11 maart haar deuren. De brasserie is twee maanden dicht geweest voor een grondige renovatie.

Het Brouwershof is reeds jarenlang een begrip in de streek. De historische horecazaak is gevestigd in de voormalige woning van de brouwmeester van de brouwerij.

“Brasserie Brouwershof is echt een vaste waarde in de streek”, vertellen de drijvende krachten Heidi Armirotto en Dieter Van Muylder. “Enkel al door onze ligging tegenover Brouwerij Haacht kennen veel mensen de zaak. De legende gaat al jaren dat er een bierleiding vanuit de brouwerij naar Brasserie Brouwershof loopt. Uit die leiding zouden we onze Primus met gist tappen, recht van de tank. Waar of niet? Dat laten we in het midden. In elk geval is Primus met gist een exclusief bier dat je alleen bij ons kan proeven.”

 Na bijna 25 jaar was het tijd om het Brouwershof in een nieuw jasje te steken. “We willen mee met de tijd en daar waren grondige verbouwingen voor nodig”, zegt Boudewijn van der Kelen, marketingdirecteur bij Brouwerij Haacht en achterkleinzoon van stichter Eugène de Ro. “Maar het historische karakter van de woning blijft uiteraard behouden. De link met de brouwerij zal nog nadrukkelijker naar voren komen. Ons eigen team van architecten heeft een pareltje afgeleverd en vanaf 11 maart zullen onze klanten dat kunnen ontdekken, proeven en beleven in de eetkamer van de brouwmeester zelf.”

Er zijn ook een paar nieuwe initiatieven. Vanaf vrijdag 11 maart kunnen klanten in Brasserie Brouwershof terecht voor brunches op zondagmorgen en afterworkdrinks met muziek op donderdag. “Maar we beginnen met een knallend openingsweekend”, zegt Heidi Armirotto. “Onze klanten krijgen van 11 tot en met 13 maart hun eerste drankje gratis, en de hele maand maart staat onze Primus met gist in promotie. Daarna kunnen we beginnen uitkijken naar ons 25-jarig bestaan!”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.