Nieuws Vlaams Brabant Brown Betty is eerste belevingswinkel in Bondgenotenlaan

Brown Betty is eerste belevingswinkel in Bondgenotenlaan

Brown Betty is eerste belevingswinkel in Bondgenotenlaan

brown bettyBinnen enkele dagen opent aan de Bondgenotenlaan 6 in Leuven de eerste  belevingswinkel en culinaire cadeaushop. In het pand waar tot voor kort Premaman huisde, wordt druk gewerkt om een van de dagen te kunnen uitpakken met ‘Brown Betty’.

“Het wordt een nieuw winkelconcept waarin beleving, smaak en kwaliteit centraal staan”, zegt Johan Van Roost. “Mensen zullen bij Brown Betty terecht kunnen voor culinaire producten, gesecteerd op kwaliteit en herkomst.  Naast een ruime theeafdeling, met Parijse en Britse topmerken, zetten we focus op zowel Vlaamse als internationale delicatessen, kruiden en confiserie.”

“Brown Betty zal de Leuvenaar laten kennis maken met de chocolade en pralines van sterrenchef  Bart Desmidt, gekend onder de naam BbyB.

Het koekjesassortiment van Maison Dandoy, een streekhoekje met Vlaams-Brabantse producten en mediterrane kwaliteitsartikelen. Er zijn ook Italiaanse topproducten van Gran Cucina, Comptoirs et Compagnies, Mill & Mortar, een selectie wereldwijnen en tal van andere verrassingen…

Verder komt er ook een aanbod thee- en koffieaccessoires en kleine keukenattributen keramiek en tableware.

Bezoekers zullen bij Brown Betty letterlijk de sfeer kunnen opsnuiven.  Er zullen geurdoosjes staan van de theesoorten die verkocht worden.  Er kan geproefd worden van thee, koekjes, pesto’s, tapenades en er zullen regelmatig workshops georganiseerd worden.

De klanten kunnen mee het assortiment van de winkel samenstellen aan de hand van deze enquête.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Starter van de week: MAE. concept

ROTSELAAR/LEUVEN - Lena Onkelinx (27) startte vorig najaar een online conceptstore op, MAE. concept. MAE. concept is onze starter van… Lees meer

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.