Nieuws Vlaams Brabant Bruin maakt overstap naar G4S

Bruin maakt overstap naar G4S

Bruin maakt overstap naar G4S

VILVOORDE –  G4S, de geïntegreerde beveiligingsfirma met Belgische hoofdzetel in Vilvoorde, heeft Bruin Bourgois aangesteld als nieuwe Cluster Managing Director voor België, Luxemburg en Frankrijk. Bourgois volgt Luc Priem die sinds januari 2020 deze functie ad interim uitoefende.

Bruin Bourgois heeft 25 jaar ervaring in de B2B dienstenindustrie: 24/7 bijstand, support services, finance, financiële huur, operationele leasing en verzekeringen.  “Bruin staat bekend als een integer, pragmatisch, oplossingsgericht en creatief leider”, zegt Stephane Verdoy, regionaal CEO G4S Europa, “Hij weet mensen te inspireren en rond zich te federeren. Hij heeft een klare kijk op hoe een onderneming strategisch en tactisch te transformeren en hoe dit te implementeren. Daarbij heeft Bruin oog voor de centrale plaats van de medewerkers en de klant. Met de komst van Bruin naar G4S zijn we in staat om onze marktpositie verder te versterken en interne processen te optimaliseren.”

Carrière 

Bruin Bourgois (1964) is Bruggeling, heeft 2 kinderen, en woont met zijn partner in Vlaams-Brabant. Na zijn studie als jurist startte Bruin zijn loopbaan in de financiële dienstensector, onder andere bij Bacob Bank, Sogelease, ING Lease en Leaseplan. Vanaf 2009 ging hij als CEO aan de slag bij bijstandsverzekeraar Europ Assistance België. In 2014 werd Bruin verzocht om cateraar Compass in België te leiden, waar hij met 2000 medewerkers een succesvol veranderingstraject kon doorvoeren. In beide bedrijven volgde ook een sterke commerciële en financiële groei. Sinds 2018 is Bruin Executive Director bij EY, waar hij zich verder is gaan toespitsen op zijn passie voor innovatie, en het inbedden van oplossingen binnen de structuren en processen van klanten. Bruin is tevens alumnus van INSEAD Fontainebleau.

“Ik ben verheugd om het G4S team te vervoegen” verklaart Bruin. Wanneer we peilen naar zijn plannen zegt hij: “G4S is een bedrijf met veel potentieel in een sector in volle transformatie. Ik wil mijn ervaring ten dienste stellen van G4S om samen met alle medewerkers en de klanten het succesvolle pad van G4S verder te zetten”, besluit de nieuwbakken Managing Director voor België, Luxemburg en Frankrijk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Diegem, Keerbergen
Diegem

Rechtbank spreekt 9 falingen uit

LEUVEN/KEERBERGEN/ZOUTLEEUW/DIEGEM/TERNAT/MERCHTEM -  De ondernemingsrechtbanken van Leuven  en Brussel hebben 9 bedrijven failliet verklaard.    Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.