Nieuws Vlaams Brabant Brussels Airlines schrapt 180 vluchten in één dag

Brussels Airlines schrapt 180 vluchten in één dag

Brussels Airlines schrapt 180 vluchten in één dag

Brussels airlinesBrussels Airlines heeft dinsdag noodgedwongen 180 vluchten in Zaventem geannuleerd. Meer dan 20.000 passagiers hadden gepland om dinsdag met de luchtvaartmaatschappij uit Diegem te reizen. Dat zegt Geert Sciot, woordvoerder van Brussels Airlines.

Vijftien vluchten van Brussels Airlines werden dinsdagochtend omgeleid naar regionale luchthavens. Een viertal toestellen bevindt zich inmiddels op buitenlandse luchthavens.

“Voor passagiers die nog aansluitende vluchten hadden, leggen we vanuit Oostende en Luik speciale vluchten in naar Frankfurt. Van daaruit kunnen we de betrokken passagiers via de Lufthansa Group Airlines vluchtalternatieven aanbieden naar hun eindbestemming”, zegt Sciot.

“We doen al het mogelijke om gestrande passagiers bij te staan. We proberen ook in deze zeer moeilijke omstandigheden alternatieven te vinden. Wie niet meer wil reizen, kan een volledige terugbetaling vragen. Ook reizen uitstellen is toegestaan”, stelt de woordvoerder.

Brussels Airlines kan nog niet zeggen wanneer de operaties hervat worden. “Dat hangt af van de heropening van de luchthaven. We proberen ons daar nu zo goed mogelijk op voor te bereiden.”

Brussels Airlines raadt reizigers aan om goed de website van de luchtvaartmaatschappij en de mediakanalen te volgen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.