brussels_airlines_vracht

Brussels Airlines zoekt 288 nieuwe krachten

ZAVENTEM - Brussels Airlines wil 180 cabinepersoneelsleden aanwerven, evenals 40 check-in agents, 20 werknemers voor de onderhouds- en engineeringafdeling en 66 administratieve profielen. In totaal zullen 288 jobs worden ingevuld, zoals begin februari door CEO Peter Gerber is aangekondigd.

 

 

Het grootste aantal jobs moet worden ingenomen door vliegtuigbemanningen. Dit zal helpen om te voldoen aan de toegenomen vraag naar reizen na twee jaar coronacrisis, aldus Brussels Airlines.

"We hebben een extra vliegtuig toegevoegd aan onze intercontinentale vloot en kijken naar een aantal extra bestemmingen in Europa," verklaarde Peter Gerber. "Langzaam maar zeker komen we uit deze crisis en dit is het juiste moment om uit te breiden."

Brussels Airlines werft ook 40 check-in agents aan voor Brussels Airport. Het bedrijf is ook op zoek naar versterking van zijn onderhouds- en engineeringteam. Twintig jobs voor ingenieurs, technici en arbeiders zijn open. Op administratief vlak zijn er 66 banen beschikbaar in het hoofdkantoor van het bedrijf in Brussel. Er zal ook een team worden opgezet in de stations van Conakry, in Guinee, en Ouagadougou, in Burkina Faso, die binnenkort zullen worden geopend.