Nieuws Vlaams Brabant Bumaco Group zoekt 24 nieuwe toppers

Bumaco Group zoekt 24 nieuwe toppers

CEO Roel Buelens van Bumaco Group.

Bumaco Group zoekt 24 nieuwe toppers

ROTSELAAR – De Bumaco Group heeft op dit moment 24 vacatures openstaan voor uiteenlopende functies. Dit jaar nam het bedrijf al 20 mensen aan. 

Bumaco Group zoekt nieuwe medewerkers voor de branches koeling, HVAC, dienst-na-verkoop, elektriciteit, hernieuwbare energie, keukens, sanitair -en centrale verwarming en terrasoverkappingen.

De nieuwe functies zijn uitgeschreven bij de verschillende dochterondernemingen: Bumaco, Solairco, Geelen, Kitchko Keukeninstallatie, Heatco en Lightful Outdoor Experience.

De nieuwe medewerkers worden aangeworven om de groei van het bedrijf mee te helpen dragen. Dit jaar haalde de groep al 20 nieuwe krachten binnen. De sterke groei wordt al 12 jaar op rij gevaloriseerd met de nominatie Trends Gazelle voor Vlaams-Brabant, categorie “Grote ondernemingen”.

Trends Gazelle wordt een onderneming op basis van harde groeicijfers: groei in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in cashflow. “”Ik zie dit als een bekroning voor het harde werk en de grote inzet van al onze collega’s, een verwezenlijking waar ze terecht trots op mogen zijn,” zei CEO van Bumaco Group Roel Buelens.” Met Bumaco halen we deze nominatie al voor het twaalfde jaar op rij… Maar het went nooit, het motiveert ons vooral om hard te blijven verderwerken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.