Nieuws Vlaams Brabant Bedrijf fietst definitief naar Wingepark

Bedrijf fietst definitief naar Wingepark

Bedrijf fietst definitief naar Wingepark

ROTSELAAR/HAASRODE – Canyon Bicycles, het van oorsprong Duitse fietsenmerk, verhuist dit voorjaar zijn Belgische hoofdkwartier van Haasrode (Interleuvenlaan) naar het Wingepark in Rotselaar. Canyon Bicycles heeft via Aximas bedrijfsmakelaars een industrieel gebouw van circa 1.800m2 gehuurd, met showroom en magazijn. 

De nieuwe locatie in Rotselaar was nodig omwille van plaatsgebrek en om klanten de mogelijkheid te geven elektrische fietsen te testen. De nieuwe locatie betekent een verdrievoudiging van de oppervlakte. Het servicecenter wordt uitgebreid, samen met de kantoren. Op termijn zal er ook een showroom voorzien worden waar fietsen getest kunnen worden. Er zal ter plaatse geen verkoop gebeuren.

Canyon Bicycles 

Vastberaden om de beste bikes te maken, gebeurt het ontwerpen, de ontwikkeling en het testen van de modellen nog steeds in het hoofdkantoor in Duitsland. Canyon is een zuiver online fietsenmerk. Canyon Bicycles biedt services voor Canyon e-bikes aan in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, UK, Ierland, België, Luxemburg, Nederland, Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Spanje en Portugal. Het bedrijf realiseert een omzet van ongeveer 400 miljoen euro.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.