Maarten Rooijakkers, CEO CapitalatWork Foyer Group Maarten Rooijakkers, CEO CapitalatWork Foyer Group.

CapitalatWork Foyer Group opent kantoor in Leuven

CapitalatWork Foyer Group zet haar groeistrategie voort met de opening van twee nieuwe kantoren in Leuven en Eindhoven. Hiermee wil de vermogensbeheerder nog dichter bij haar bestaande en potentiƫle nieuwe relaties zijn om hen meer aandacht, expertise en persoonlijk contact te bieden.

Het nieuwe kantoor in Leuven is met haar centrale ligging ideaal gelegen als strategische hub voor de regio’s Limburg en Vlaams-Brabant, waar de vermogensbeheerder een groeiende vraag naar financieel advies en vermogensbeheeroplossingen optekent.

“Met deze nieuwe vestiging versterken we onze positie in de regio’s Limburg en Vlaams-Brabant, vruchtbare grond voor heel wat succesvolle KMO’s en familiebedrijven. De opening van ons nieuwe Leuvens kantoor benadrukt onze ambitie om de economische motor van Vlaanderen nog beter te bedienen. Onze voortdurende groei weerspiegelt zich ook in het toenemende aantal nieuwe medewerkers", aldus Maarten Rooijakkers, CEO CapitalatWork Foyer Group.

Over CapitalatWork

CapitalatWork, al meer dan 33 jaar actief als dynamische, onafhankelijke vermogensbeheerder -en planner, kan terugblikken op een fascinerende geschiedenis. 25 jaar geleden vond een team van jonge beleggers elkaar in een gedeelde passie en fascinatie voor de financiële markten wat resulteerde in de opstart van het vlaggenschip ‘Contrarian Equities at Work’.

In de loop der jaren werd het team steeds verder versterkt met nieuwe gepassioneerde collega's. Vandaag bestaat het team uit 15-tal analisten en fund managers die nog steeds geloven in de duurzame langetermijnaanpak die CapitalatWork van bij de start typeerde en vieren we de 25ste verjaardag van het beleggingsfonds Contrarian Equities at Work.