Nieuws Vlaams Brabant Career Launch uitgesteld naar latere datum

Career Launch uitgesteld naar latere datum

Career Launch uitgesteld naar latere datum

careerlaunchDe Career Launch van Jobat in Groot-Bijgaarden, gepland voor woensdag 23 maart, gaat niet door. Het grote jobevent wordt uitgesteld naar een latere datum. De organisatoren namen de beslissing na de terreur van dinsdag.

“Gezien de trieste gebeurtenissen van deze ochtend en het besluit van de Belgische autoriteiten om de terreurdreiging naar niveau 4 te brengen werd besloten om Career Launch uit te stellen naar een latere datum.” Deze boodschap vertrok dinsdag naar de beursbezoekers.

Het werk van maanden gaat daarmee niet verloren maar de gebeurtenissen van dinsdag zijn wel een domper op de vreugde van de organisatoren van Jobat. Zij wilden in Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden (Dilbeek) tientallen bedrijven in contact brengen met actieve en passieve werkzoekenden. Onder de deelnemende werkgevers bevonden zich Van Marcke, ZEB, Sibelga, Damart, de VDAB, De Lijn en Fluxys. De duizenden bezoekers konden ook terecht bij een tiental workshops.

In Kinepolis op de Bondgenotenlaan in Leuven stond dinsdag een andere jobbeurs gepland. Terwijl om de hoek, in concertzaal Het Depot op het Martelarenplein, gestrande reizigers vanuit Zaventem werden opgevangen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.