Nieuws Vlaams Brabant Cargo m! bij Brucargo

Cargo m! bij Brucargo

Cargo m! bij Brucargo

cargo mGroep Van Eyck uit Kasterlee heeft er een nieuwe vestiging bij. In Brucargo, het vrachtgedeelte van Brussels Airport in Zaventem waar dagelijks 20.000 mensen werken, opende Cargo m! de deuren, een nieuwe foodcorner die wordt uitgebaat door Meeza, een onderdeel van Groep Van Eyck. Die is intussen toe aan zijn zesde foodcorner in bedrijfsomgevingen en ziekenhuizen.

Cargo m! verkoopt lunches, salades, broodjes, snacks  en houdt zich ter beschikking voor een gezellig samenzijn of lunchmeetings. “Klanten kunnen hun eigen salade samenstellen of een krokant broodje met Italiaanse toetsen, een dagverse soep of een specifieke vegetarisch of halal gerecht bestellen”, vertelt Luc Pirard van Groep Van Eyck. “De lunch kan zowel ter plaatse als op kantoor worden gegeten.”

Meeza is een dochterbedrijf van Groep Van Eyck Groep. “Dus ter plaatse zullen ook cateringmogelijkheden aangeboden worden die door hen verzorgd worden of door andere bedrijven uit de Groep”, gaat Pirard verder. “Events kunnen in Cargo m! ook georganiseerd worden, voor grote events kunnen we dan weer een beroep doen op Huis van Eyck waarin de cateringbedrijven en projectorganisatie zijn ondergebracht.” (Paul Huysmans)

 

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer