carla wettinck Foto: mvl

Carla Wettinck, zaakvoerster van ‘t Fijn Moment, onverwacht overleden

Carla Wettinck (55) is onverwacht overleden. De zaakvoerster van de populaire tearoom ’t Fijn Moment overleed aan de gevolgen van een hartaanval.

De horecawereld in Asse is in rouw, nu onverwacht afscheid werd genomen van de graag geziene Carla Wettinck. Carla startte in 2013 in De Vironstraat met de tearoom ’t Fijn Moment. Die zou uitgroeien tot een populaire locatie waar jong en oud kwamen genieten van een koffietje. Met de goedlachse Carla steeds achter de toog werd de zaak ook de uitvalsbasis van heel wat verenigingen en carnavalsgroepen.

Dat laatste is op zich niet vreemd, want Carla werd prinses carnaval van Asse in 2006 en kende heel wat mensen in het carnavalswereldje. Zo stichtte ze in 2010 ook een majorettengroep. In 2018 waagde ze zich ook in de politiek en stond ze bij de gemeenteraadsverkiezingen op de 27ste plaats van de burgerbeweging Anders.

Carla Wettinck was 55 jaar oud en had drie kinderen en twee kleinkinderen. Ze is overleden aan de gevolgen van een hartaanval die ze vorige week gekregen had. Dat Carla een populair volksfiguur was in Asse, viel ook op aan de vele steunbetuigingen.