Het nieuwe concept achter Casa Louise is het werk van Dimitri Tzemos, dol op koken en reizen en actief in de hotelsector. Als steward ontdekte hij een waaier aan restaurant-belevingen en zijn voorliefde voor de exotische keuken. Op zoek naar nieuwe foodervaringen opende hij eind jaren ’80 een strandbar op het zonnige Ibiza.
Terug in België lanceerde hij zijn eerste ‘Tea & Eat’-concept in de Louizawijk. Deze wijk ligt hem nauw aan het hart omwille van de vele winkels en kantoren die er gehuisvest zijn. Het nieuwe avontuur van Casa Louise kent opnieuw zijn oorsprong in deze wijk. Bovendien speelt het in op de nieuwe manier van leven na de coronacrisis waarbij het eiland Ibiza in je bord tot leven komt.
Zonovergoten kaart
In dat bord vind je mediterraan getinte gerechten van hier en elders met een kaart die je op verschillende manieren kan personaliseren. Gebakken inktvis om te delen (of niet), warme makis van gerookte zalm, risotto met scampi’s en koriander, ravioli van asperges en ricotta, tagliatta van rund, petit mignon met teriyakisaus, hamburgers, club sandwiches of gastronomische salades .. het zijn maar een paar van de vele wereldse gerechten op de kaart van Casa Louise. Het menu volgt niet alleen de seizoenen maar ook de inspiratie van de twee chefs, Carlos en Assan.
Strandsfeer
Ook de kleur van je glas houd je in de juiste strandsfeer. Onder de vele cocktails is er ook eentje van ’t huis op basis van champagne Laurent Perrier. Qua wijn heb je de keuze: rood, wit of rosé. En soms ook bio. En het bier? Uit België natuurlijk.