traiteur jos de kok

Cateraar Jos De Kok geeft na 30 jaar traiteurdienst de fakkel door

Dertig jaar lang zorgde traiteur Jos De Kok voor maaltijden aan huis bij heel wat senioren in de ruime regio rond Leuven, maar daar komt nu een einde aan. Zijn werk wordt voortaan voortgezet door Zorgtraiteur Claessens André.

Na een lange carrière als traiteur, neemt Jos De Kok afscheid van zijn potten en pannen. Voortaan geniet hij van het leven als jong gepensioneerde. Jarenlang verzorgde hij ook het eten op verschillende activiteiten en feesten in zijn eigen feestzaal. Die zaal kan je ook de komende jaren nog afhuren voor feesten.

Daarnaast bracht hij de voorbije jaren meer dan 65 gezinnen dagelijks maaltijden aan huis. Sommigen onder hen waren al meer dan 10 jaar trouwe klant bij Jos. Om die mensen niet aan hun lot over te laten nu hij met pensioen gaat, zocht Jos naar een oplossing. Voortaan zal zorgtraiteur Claessens André, een bevriende cateraar uit de buurt, zijn klanten verder helpen. 

“Met hun jarenlange ervaring de seniorenzorg hebben zij alles in huis om de klanten verder te helpen”, klinkt het enthousiast bij Jos. “Daarnaast is het aanbod van extra zaken zoals brood, beleg, … zelfs groter. Een win-win.” Op 21 juli levert Jos voor de laatste keer de maaltijden tot bij hun klanten. Vanaf 22 juli neemt zorgtraiteur Claessens André de fakkel over.