Nieuws Vlaams-Brabant Cavalieri in Cucina nog niet uit startblokken in Leuven

Cavalieri in Cucina nog niet uit startblokken in Leuven

Cavalieri in Cucina nog niet uit startblokken in Leuven

cavalieriCavalieri in Cucina, het succesvol initiatief van kookworkshops voor ondernemers, neemt nog geen vliegende start in Leuven. Eerst kwamen de aanslagen roet in het eten gooien. Nu zijn er te weinig gegadigden. Initiatiefnemer Luc Vannitsen keert daarom (tijdelijk?) terug naar Heusden-Zolder.

Het in Limburg ontstane Cavalieri in Cucina is een kookclubje en een netwerkconcept onder één dak. Het zou eind maart uitrollen naar Vlaams-Brabant. Net op het moment dat de ridders in de keuken naar Leuven zouden komen, beleefde ons land de aanslagen in Zaventem en Brussel. Daardoor stelde organisator en ondernemer Luc Vannitsen de première uit tot 26 april.

“De eerste les wordt geannuleerd”, meldt Vannitsen. “We moeten met minstens twaalf personen zijn voor we effectief starten. Op dit moment zijn er slechts zes mensen ingeschreven. Het feestje in de oude abdij van Sint-Geertrui gaat dus niet door.”

Vannitsen houdt een alternatief achter de hand. “Iedereen kan aansluiten bij onze Cavalieri in Heusden-Zolder, in LaBaronale aan de De Lange Beemden 29. We denken aan woensdag 11, 18 of 25 mei. Vanaf september bieden we de mogelijkheid om te kiezen tussen drie verschillende woensdagen per maand. Daardoor is er hopelijk wel altijd één woensdag die zal passen.”

Geïnteresseerden worden uitgenodigd op het slotevent van het leerjaar, voor een kennismaking met alle leden van de Cavalieri. Het doel is vierledig: opleiding in koken, kennisoverdracht door een gastspreker, amusement en een zakelijk netwerk uitbouwen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.