Nieuws Vlaams-Brabant Centratec-gebouw maakt plaats voor kmo-units en kantoren

Centratec-gebouw maakt plaats voor kmo-units en kantoren

Centratec-gebouw maakt plaats voor kmo-units en kantoren

LEUVEN – Het gebouw van het gefailleerde Centratec, op de Ambachtenlaan in Leuven, wordt volgende maand afgebroken. In de plaats komen kmo-units en kantoren. 

Centratec, de groothandel in sanitair en verwarmingsmaterialen, werd in 2017 failliet verklaard door de ondernemingsrechtbank. Sindsdien stond het bedrijfsgebouw aan de Ambachtenlaan leeg. Er komt geen nieuwe activiteit in het complex want de constructie wordt komende maand afgebroken.

In de plaats komen kmo-units en kantoren met een multifunctioneel karakter. Dat zegt de Leuvense projectontwikkelaar Dyls op haar website. “De units hebben een oppervlakte van 172 tot 345m2. Ze beschikken allemaal over een minimale vrije hoogte van ongeveer 6 meter en zijn uitgerust met een toegangsdeur en sectionaalpoort van 4 meter”, luidt het.

Aan de voorzijde van het complex zijn er kantoren voorzien, die al dan niet in combinatie met een kmo-unit kunnen gebruikt worden. De kantoren zijn verdeeld over 3 verdiepingen en hebben een oppervlakte van 100 tot 222m2.

Zowel de kantoren als de kmo-units kunnen nog naar eigen wensen en behoefte worden afgewerkt en kunnen gekoppeld aangekocht worden indien een grotere oppervlakte noodzakelijk is. Er is voldoende parkeergelegenheid op de site voorzien.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.