miki

Chef-kok Miki aan de slag met Pjeirefretter-bieren voor culinaire avond

VILVOORDE - De Vilvoordse brouwers van Pjeirefretter en chef-kok Miki Pieders van restaurant ‘M by Mickles’ organiseren op 8 november een food pairing avond. Daarbij zal culinair genot centraal staan.

“Wij zijn al langer fan van de kookkunsten van chef-kok Miki”, vertellen Jens Leen en Tine Paredis van Pjeirefretter. “We speelden al langer met het idee om een food pairing avond te organiseren met al onze beschikbare bieren en we zijn heel blij dat Miki heeft toegehapt. We zijn ervan overtuigd dat hij enkele unieke smaakcombinaties uit zijn hoed zal toveren.”

Veertig plaatsen

Ervaren rot in het vak Miki Pieders toonde zich meteen heel enthousiast toen hij de vraag kreeg. ‘Voor lokale samenwerkingen sta ik altijd open. Ik ben onmiddellijk beginnen brainstormen met al hun Pjeirefrettrers erbij. Een hele fijne opdracht”, knipoogt Miki.

Vier verschillende bieren zullen worden begeleid door een speciaal op maat gemaakte viergangenmenu. Let wel: er zijn maar veertig plaatsen beschikbaar. Reserveren kan via 0476/49.07.22 of mickles@mickles.be.