Nieuws Vlaams Brabant Christoph Heylen start als Klussenier in Scherpenheuvel-Zichem

Christoph Heylen start als Klussenier in Scherpenheuvel-Zichem

Christoph Heylen start als Klussenier in Scherpenheuvel-Zichem

klussenierChristoph Heylen uit  Scherpenheuvel-Zichem start als Klussenier, een veelzijdig vakman voor renovatie, onderhoud en verbouwingen. Hij richt zich zowel op particulieren als bedrijven.

De Klussenier is een franchiseformule voor vakmannen die van alle markten thuis zijn. U kent ze misschien van tv-programma’s als ‘Help, mijn man is een klusser!’, ‘De Huisdokter’ of ‘Grootse plannen’, waar ze popduiken om kleine en grote renovatiewerken voor hun rekening te nemen. Christoph Heylen zag een advertentie op het internet en besloot om zijn kans te wagen. Na een grondig gesprek over zijn mogelijkheden en specialiteiten werd al snel de beslissing om te starten. Begin januari was het dan zover en voortaan gaat deze ervaren vakman verder onder de naam De Klussenier Christoph Heylen.
“Na mijn opleidingen autotechnieken A2  en A1 ben ik gaan werken als allround automechanicien in verschillende garages”, zegt Christoph Heylen. “Ondertussen besteedde ik al mijn vrije tijd aan mijn grote hobby renoveren en verbouwen. Zo heb ik mijn eerste woning, die honderd jaar oud was, helemaal gestript en gerenoveerd van de kelder tot de nok van het dak. Het resultaat is een moderne comfortabele woning. Ook familie en vrienden weten mij steeds te vinden als er werken moeten worden uitgevoerd. Mijn grote droom was om van mijn hobby mijn werk te maken, maar hoe pak je dat aan? Een antwoord op die vraag vond ik bij De Klussenier. Na een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek in Leuven was ik meteen enthousiast over de mogelijkheden die De Klussenier mij te bieden heeft. Ik besloot me bij deze organisatie aan te sluiten.”
Christoph Heylen werkt voornamelijk alleen maar voor grotere werken kan hij rekenen op de steun van collega’s uit de buurt. “Het is niet zo dat we samen één bedrijf hebben, want we zijn en blijven allemaal zelfstandige ondernemers”, zegt Heylen. “Maar voor bepaalde werken is het handig dat je een collega kunt inschakelen om werken voor de klant sneller te kunnen afwikkelen. Of om een helpende hand toe te steken, want alleen een plafond met Gyproc platen monteren valt niet mee.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.