2 General Manager Maxime Cools. Credit: CHRLY.

CHRLY breidt uit naar Nederland en Luxemburg

IT-recruitmentbureau CHRLY breidt zijn activiteiten uit naar Nederland en Luxemburg. De Belgische start-up van Fujitsu Belgium wil dit jaar nog 50 extra consultants aan brood halen om die nieuwe markten te dienen. Tot nu toe was CHLRY enkel actief in Belgiƫ en Portugal.

General manager Maxime Cools ziet veel kansen voor CHRLY als Benelux-organisatie: “De uitbreiding komt op een logisch moment. We krijgen namelijk al veel vraag vanuit Nederland. We hebben nu 150 consultants en ons doel is om binnen een jaar uit te breiden naar 200 consultants in de Benelux.”

CHRLY werd in 2021 opgericht door Fujitsu Belgium en onderscheidt zich van andere recruitmentbureaus in de sector door een persoonlijke benadering van kandidaten.

“Onze benadering begint altijd vanuit het profiel van de kandidaat en niet vanuit de gevraagde vaardigheden", vertelt Cools. "Tijdens ons eerste gesprek met de kandidaat gaan we niet in op het cv, maar we voeren een gesprek om de persoon te leren kennen. Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen, zoveel mogelijk mensen vooruit te helpen en voortdurend te groeien. Om dit te bereiken, is het ook belangrijk om te werken met de juiste partners.”