Claes & Zonen scoort met verkoop AMG modellen

[caption id="attachment_7024" align="alignleft" width="250"]copyright Rudi Van Beek copyright Rudi Van Beek[/caption]

Claes & Zonen, met Mercedes-Benz garages in Tienen, Sint-Truiden en Tongeren, is de tweede beste verkoper van België geworden van de AMG modellen in 2014.

De AMG modellen worden gemaakt volgens het principe “Eén man – Eén motor”. Slechts één technicus werkt van begin tot einde aan het kloppend hart van elke Mercedes-AMG. Een principe dat begint aan de het ruwe gesmede motorblok en eindigt met het toevoegen van de motorolie. Elke AMG high-performance wagen belooft uitstekende prestaties en ultieme kwaliteit tot in het kleinste detail.

Het AMG-gamma is nu niet alleen groter en meer divers dan ooit tevoren, maar ook aangepast aan de verschillende wensen en eisen van de klanten. Het assortiment bestaat uit meer dan 20 AMG high-performance wagens waaronder modellen zoals coupés, SUV’s, roadsters als SLS AMG’s.

“Bij ons waren de A-Klasse en CLA AMG de best verkochte wagens,” zegt Johnny Claes, gedelegeerd bestuurder. “Er zijn ook verschillende SLS AMG’s verkocht waaronder een SLS AMG Final Edition. We hebben nog mooie perspectieven met de lancering van de nieuwe C-Klasse AMG en AMG GT.”