1

Communicatiebureau strikt twee nieuwe account directors

SINT-JANS-MOLENBEEK - Strategisch communicatiebureau FINN heeft twee nieuwe account directors aangetrokken. Barbara Janssens komt over van Port of Antwerp, Hans Van Goethem was aan de slag bij de VRT. "Hans en Barbara delen onze drive om dingen in beweging te zetten," aldus managing partners Kristien Vermoesen en Raf Weverbergh.

Met de aanwerving van de twee nieuwe directeurs is FINN klaar om te groeien en om het aanbod verder uit te bouwen.

Barbara Janssens (41) startte haar carrière als pers- en communicatiemedewerker voor een federaal minister en de International Labour Organization. De laatste jaren specialiseerde ze zich in corporate communicatie bij organisaties als Port of Antwerp en Essent (RWE).

Hans Van Goethem volgde als journalist de mediawereld op voor publicaties als Knack, De Morgen, Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen. In 2014 maakte hij de overstap naar de VRT, waar hij optrad als woordvoerder en communicatieadviseur.

"Barbara en Hans brengen ervaring mee in domeinen waar FINN sterk staat: communicatie rond complexe projecten en duurzaamheid, het bouwen van purpose-gedreven merken, thought leadership en ondersteuning van CEO’s in heldere, krachtige communicatie. Daarnaast hebben ze allebei een stevig track record op het vlak van crisiscommunicatie. We delen met hen allebei een drive om dingen in beweging te zetten", zegt managing partner Kristien Vermoesen van FINN.