Nieuws Vlaams-Brabant Concessiehouder behaalt goud tijdens Arval Awards

Concessiehouder behaalt goud tijdens Arval Awards

V.l.n.r. Kim Gevaert, Dorien Hendrix (Juma Leuven), Robby Wellens (Juma Leuven), Vincent De Clerck (Arval).

Concessiehouder behaalt goud tijdens Arval Awards

HERENT/LEUVEN – Het aftersales team van MINI en BMW concessiehouder Juma Leuven heeft goud behaald tijdens de Arval Awards.

Uit een selectie van 55 nationale partnerdealers van Arval werd Juma Leuven bekroond als “best in class”.

“Deze onderscheiding vormt een echte erkenning voor kwaliteit, samenwerking en tevredenheid, gebaseerd op de resultaten van de Arval Partner Rating van het afgelopen jaar. Bij Juma Leuven zijn we dan ook terecht bijzonder trots met deze hoogste onderscheiding”, zegt Marketing Manager Kristina Korolinskaia.

“Na de moeilijke COVID-periode, waarin het team zich moest aanpassen en heruitvinden en na het verlies van vaste waarde Steven Vandensande (Steven overleed op 20 december vorig jaar op 56-jarige leeftijd, nvdr.), wordt deze erkenning enorm gewaardeerd. Deze hoogste prijs motiveert het team om zich dagdagelijks te blijven inzetten voor het leveren van de beste service en het streven naar de hoogste klantentevredenheid”, luidt het nog.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.