Nieuws Vlaams Brabant Concessiehouder schenkt kinderziekenhuis loopwagentjes-en fietsjes

Concessiehouder schenkt kinderziekenhuis loopwagentjes-en fietsjes

Concessiehouder schenkt kinderziekenhuis loopwagentjes-en fietsjes

DIEST – Mercedes-Benz concessiehouder Groep VDH, met een vestiging in onder andere Diest, heeft de kinderafdeling van het AZ in Diest 4 loopwagentjes en 2 loopfietsjes geschonken.

De Mercedes-Benz concessiehouder Groep VDH deelde de afgelopen weken 18 loopwagens en -fietsjes uit aan de kinderafdeling van de ziekenhuizen in Diest, Herentals en Mol. Het initiatief is een steunbetuiging aan de zorgsector.

Steun aan zorgsector 

Sales Manager Cars Peter Langley licht toe: “Als grote speler in de automobielmarkt zijn onze acties gericht op verkoop. In deze tijden zonder evenementen is dat niet alles. Bovendien wilden we iets terugdoen voor de zorgsector. Door corona krijgen de kinderen op de pediatrie-afdeling niet veel bezoek. Met deze actie hopen we ze een hart onder de riem te steken”, zegt Langley.

Inhouse collectie 

Uit het inhouse aanbod van Mercedes-Benz collectie-artikelen ging het management op zoek naar een geschikt cadeau. Het AZ in Diest, het AZ in Herentals en het AZ Heilig Hart in Mol werden gecontacteerd, niet toevallig locaties waar ook telkens een showroom van Groep VDH te vinden is. Langley: “Die regionale verankering is belangrijk. Het is niet omdat we deel uitmaken van een groep, dat we geen aandacht hebben voor andere zaken. Dat merkten we ook op bij de ziekenhuizen zelf, toen we hen contacteerden. Elke dienst was aangenaam verrast dat een bedrijf van onze omvang met een dergelijk initiatief op de proppen kwam.”

Eerste regionale goodwill initiatief 

Uiteindelijk zal Groep VDH 18 stuks uitgedeeld hebben. Ieder ziekenhuis ontvangt 4 loopwagentjes en 2 loopfietsjes, samen goed voor een totaalbedrag van 1.200 euro. Op regionaal vlak is dit het eerste goodwill initiatief van Groep VDH.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Dilbeek, Elsene
Dilbeek

11 falingen

SCHERPENHEUVEL/TIELT-WINGE/HULDENBERG/WEMMEL/HALLE/DILBEEK/ELSENE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 11 bedrijven en eenmanszaken failliet verklaard.  Lees meer