Nieuws Vlaams Brabant Coolblue opent winkel in Zaventem

Coolblue opent winkel in Zaventem

Coolblue opent winkel in Zaventem

CoolblueDe online retailer Coolblue opent begin oktober een fysieke winkel in Sint-Stevens-Woluwe, deelgemeente van Zaventem. Er zullen twintig mensen aan de slag kunnen gaan, stelt het bedrijf dat vooral bekend is van zijn webwinkels. Zaventem wordt de derde fysieke winkel in Vlaanderen en zal er net zo uitzien als de bestaande in Wilrijk en Lochristi.

Coolblue is een van de grootste webwinkels in de Benelux. De vestiging in Zaventem komt langs de Leuvensesteenweg. Klanten zullen er terechtkunnen voor advies door specialisten, het afhalen van online bestellingen en service na aankoop.

Dit wordt de achtste fysieke winkel voor de online retailer. Er zijn vijf vestigingen in Nederland en twee in Vlaanderen. Met steeds dezelfde formule. Voor bijna elk toestel dat je via het internet kan kopen, heeft de online retailer een aparte webshop waarin het enkel dat type van toestellen en accessoires aanbiedt. Daarnaast maken echte winkels al van bij de start een vast onderdeel uit van de strategie van Coolblue.

“Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen hebben. Maar ze hebben nog een paar vragen of willen het gewoon even vasthouden”, zegt Jeroen Van Camp, woordvoerder van Coolblue België.

Coolblue is de snelgroeiende onderneming achter 330 gespecialiseerde webshops. Het verkoopt consumentenproducten via het internet. In 2015 behaalde het bedrijf een omzet van 555 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Starter van de week: MAE. concept

ROTSELAAR/LEUVEN - Lena Onkelinx (27) startte vorig najaar een online conceptstore op, MAE. concept. MAE. concept is onze starter van… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.