Nieuws Vlaams Brabant Covrex Pool Protection klaar voor Iran

Covrex Pool Protection klaar voor Iran

Covrex Pool Protection klaar voor Iran

covrexHet handelsembargo tegen Iran is nog maar net opgeheven of de firma Covrex Pool Protection uit Aarschot, is al klaar om te exporteren.

De Belgische fabrikant van automatische zwembadafdekkingen Covrex Pool Protection ging deze maand enkele nieuwe buitenlandse samenwerkingsverbanden aan, onder andere met Iran. Zo kunnen zwembadeigenaars ook daar hun zwembad van een super isolerende afdekking voorzien.

“Onze zwembadafdekkingen vinden vlot de weg naar het buitenland”, zegt Arnaud Degueldre, Brand Manager bij Covrex. “We zijn ondertussen aanwezig in meer dan twintig landen, verdeeld over de vijf  continenten. Covrex is een KMO die bij wil blijven met de huidige economie. We zijn dan ook voortdurend en wereldwijd op zoek naar nieuwe partners. Daarom hebben we nu al een overeenkomst ondertekend met een firma uit Teheran, hoewel het embargo op Iran nog maar net werd opgeheven.”

Covrex wist begin dit jaar ook een exclusiviteitscontract in de wacht te slepen met een zwembadbouwer uit Chili. Bij het bedrijf uit Aarschot weten ze waarom ze zoveel succes hebben in het buitenland: “We geven al meer dan tien jaar vijf jaar garantie op de Covrex Classic afdekkingen. De vorst- en weersbestendigheid van de afdekkingen maar ook de veiligheid die ze bieden, maken dat we als Belgische fabrikant zowel in België als internationaal steeds meer naam maken.”

Isolatie is ook een niet te verwaarlozen voordeel. De lamellen van deze afdekking zijn massief, ze zijn dus niet alleen erg stevig maar ze isoleren ook erg goed.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.