Nieuws Vlaams-Brabant Coworking proeven bij Spaces

Coworking proeven bij Spaces

Coworking proeven bij Spaces

Coworking is in opmars in België, maar nog niet iedereen is ermee vertrouwd. Daar wil de Belgian Coworking Week verandering in brengen. Nog tot en met vrijdag stellen 43 coworking locaties voor een dag hun werkplekken gratis ter beschikking. Ook het Spaces center in het Pegaguspark in Diegem doet mee.

De Belgian Coworking Week wordt al voor de vierde keer georganiseerd maar het is voor het eerst dat het bedrijf Spaces eraan deelneemt. Wie zich aanmeldt mag nog tot en met vrijdag één dag gratis gebruikmaken van een coworking plek bij Spaces in Diegem.

“Meer dan samenwerken”

Coworking is meer dan enkel “samenwerken”. Zo wil Spaces naar eigen zeggen een creatieve, persoonlijke en stimulerende kantooromgeving creëren waar een community van gelijkgestemde start-ups, scale-ups, freelancers, KMO’s tot multinationals elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Aan die community worden bovendien verschillende diensten aangeboden zoals een barista koffiebar, administratieve ondersteuning, … “Coworking plekken zorgen ervoor dat ondernemers succesvol kunnen zijn, door hen de keuze te bieden om anders te werken. We willen een boost geven aan de werk-privé balans door werken leuker, inspiratievoller en gevarieerder te maken. We zijn dan ook blij dat we tijdens de Coworking Week een nog breder publiek kunnen laten kennismaken met de vele voordelen van coworking,” aldus William Willems, Algemeen Directeur van Spaces België.

Mechelen en Brussel

Nog dit jaar openen Spaces centers in Mechelen en Brussel (European District) de deuren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.